Oferim soluții business

Luna si Bec a hotarat sa se desprinda de restul competitiei din serviciile de curatenie Timisoara! Venim in intampinarea partenerilor nostri de afaceri cu un nou concept si un alt fel de a face business curat.

Servicii de curatenie profesionale Timisoara – Timis

Deseori, cand apelati la serviciile unui furnizor, acesta va face orice pentru a obtine cel mai mult, si dumneavoastra cel mai putin. Relatiile deseori trebuie citite printre randurile unei oferte de servicii curatenie, neexistand o comunicare deschisa si onesta intre participanti. Ei bine, firma noastra a decis sa rupa acest tipar oferind o noua modalitate de a face business.

Dupa 17 ani de experienta in curatenia din Timisoara, am hotarat sa ne folosim know-how-ul in intampinarea nevoilor clientilor nostri si oferirea celor mai potrivite solutii in curatenie.

Ce ne separa de alte firme de curatenie din Timisoara? Apeland la noi, veti primi consultanta in gasirea celei mai bune variante de rezolvare a problemelor firmei dumneavoastra in domeniul curateniei. NU vom prezenta oferta noastra de servicii si preturi, ci, in functie de nevoile, bugetul, si timpul alocat de dumneavoastra curateniei, vom prezenta profilul firmelor care se potrivesc nevoii dumneavoastra.