Dotări

Echipamentele si solutiile de curatenie de care dispunem fac parte din gama profesionala a firmelor cu renume in domeniul cleaning, in care avem incredere pentru a indeplini orice nevoie de curatenie a clientilor nostrii din Timisoara.”  Sefa mea doreste sa punem pe site mai multe poze cu echipamente de curatenie din dotare. As vrea ca aceasta rubrica sa fie mai “stufoasa” din punct de vedere al imaginilor. Nu stiu inca ce poze putem pune, dar hai sa incepem cu logo-urile firmelor de solutii si echipamente cu care lucram. Pe viitor, o sa putem detalia aici cu mai multe poze, sau informatii.

CA 531

Seria “walk-behind” a pastrat calitatile generatiei anterioare si ofera in plus mai mult confort si productivitate intr-un design imbunatatit.

Podelele sunt curatate si uscate intr-o singura trecere, iar designul compact permite curatarea pana la margini, chiar si in spatiile stramte. Si toate versiunile alimentate cu baterie sunt echipate acum cu noul sistem Ecoflex, care pastreaza controlul consumului, dar in acelasi timp ofera optiunea pentru un jet temporar de apa si detergent pentru o curatare mai agresiva; Tehnologia verde intalneste curatenia (“Green meets clean”). Astfel aceasta serie face curatarea eficienta a podelelor sa fie o sarcina rapida, silentioasa si necostisitoare.

– Sistemul Ecoflex: control total asupra consumului fara compromisuri in privinta performantei la curatenie
– Trusa chimica Ecoflex, pentru mixaj automat si precis de detergent. Oferita ca o echipare optionala
– Nivel redus de zgomot permitand curatenia in timpul zilei oriunde, chiar si in zone sensibile la zgomot
– Recipientul de recuperare poate fi inclinat permitand acces facil la componentele interne si intretinerea bateriei
– Cand este activat, ECO Solution redce consumul de apa cu 50%
– Presiune ajustabila pentru perie, de la 45 la 53 cm punti interschimbabile permit customizarea sarcinilor de curatare

NT 35/1 Ap

Caracteristica distinctiva a noii serii Ap cu un motor este caracterul compact. Ambele aspiratoare sunt aspiratoare de inalta performanta, compacte pentru profesionisti. Modelul 35/1 Ap ofera un recipient mai mare, de 35 litri. Ambele modele au in mod standard filtru plat plisat si curatare de filtru semi-automata, ce permite funtionare de lunga durata fara intrerupere.

ApClean (sistem semi-automat de curatare a filtrului)
Sistemul semi-automat de curatare al filtrului mentine filtrul curat pentru a asigura o capacitate maxima de aspirare.

Puzzi 100 Super

Recipientul de apa proaspata cu element de filtrare permite perioade lungi de operare si previne murdarirea pompei. Carcasa robusta si compacta alcatuita din material plastic durabil face ca unitatea sa fie de masa mica si usor de transportat. Doua roti mari si doua rotite ofera o manevrabilitate excelenta. Butoane pentru pulverizare si aspirare sunt pozitionate pe partea de sus a unitatii pentru a fi usor accesibile. Fiind usor de indepartat si transparent domul de aspirare permite verificarea performantei de recuperare dintr-o privire. Modulele de pompa si ventilator montate cu cauciuc sunt usor de intretinut. Recipientul de 9 litri pentru apa murdara este usor detasabil.

Randament de curatare imbunatatit
Peria profesionala PW 30/1 mareste randamantul de curatare cu 25% fata de predecesorul ei.

Nilfisk IPC

Capacitate mare pentru apa si dimensiuni compacte: masina de curatare cu om la bord Dulevo 815 este ideala pentru curatarea podelelor industriale in suprafete medii spre mari.

Masina cu om la bord Dulevo 815 este cea mai buna solutie pentru suprafete comerciale cum ar fi supermarket-uri sau aeroporturi, dar si cu aplicatii industriale cum ar fi depozite, zone de incarcare/descarcare, etc. Eficienta data de cost este plusul de valoare al acestui echipament.

Sasiu robust si compact de otel, recipiente solide pentru apa si componente mecanice puternice face ca modelul DULEVO – 815 sa suporte conditii grele de munca. Ergonomia este un mare plus al acestui echipament. Spatiu suficient pentru picioare, pozitie confortabila de conducere, butoante putine si simple face echipamentul placut la utilizare si facil la invatare.
Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a obtine cel mai bun rezultat de curatare si cost redus de funcionare chiar si pentru utilizatori neexperimentati.